Mantı Nerede Yenir?

Mantı Anadolu mutfağının vazgeçilmezleri arasında yer alır. Konu mantı olunca daha bir seçici olmak gerekir. Bazı mekanlar vardır ki mantısı ile farklı lezzetler sunarak, tutkunlarını kendisine çeker. Mantı nerede yenir? Cevabını bulmak için, İstanbul’un Anadolu yakasında yer alan Bay Mantı & Cafe – Kuzguncuk mantılarından tatmaları gerekir. Mantılarından diyoruz çünkü, Bay Mantı & Cafe farklı lezzetlerde, birden çok mantı çeşitliğine yer verir. Mekanda;

Mantı Nerede Yenir?
Mantı Nerede Yenir?
  • Anadolu mantısı,
  • Çıtır Mantısı,
  • Rus Mantısı,
  • Hingalı Gürcü Mantısı,
  • Döner Mantı,
  • Vejateryan Mantısı,
  • Bay Efsane 3 in 1 karışık

Türünden mantı çeşitliliği bulmak mümkün. Mekanda sunulan mantı çeşitleri, kendi kültürüne uygun yöntemlerle hazırlanıp sunum yapılır.

Mantıcı Nerede?

Mantı çeşitliliği ile ün yapmış Bay Mantı & Cafe’nin lezzetlerini tatmak isteyen misafirler, mantı nerede yenir? Sorusuna cevabını, İstanbul’un tarihi dokusu ile ünlü Üsküdar ilçesinde yer alan, Kuzguncuk, İcadiye Caddesi’nde bulabilirler. Bay Mantı & Cafe misafirlerine mantı çeşitliği yanında, kendi özgü lezzetleri ile kahvaltı çeşitleri, günlük yemek çeşitleri, zeytinyağlı çeşitler, salatalar, tatlı çeşitleri, avantajlı menü sunumları yapar.

Bay Mantı & Cafe aynı zamanda sıcak ve soğuk içecek çeşitliği de sunar. Mekanın kendine özgü lezzetleri ile sunulan kahve çeşitleri misafirler tarafından sıklıkla tercih edilir.

Mantı İçin Neden Kuzguncuk

İstanbul’un Üsküdar ilçesinde yer alan Kuzguncuk semti, İstanbul’un en güzide yerlerindendir. Semtin bilinen en eski mantıcıları arasında yer alan Bay Mantı & Cafe, 2015 yılından beri müşterilerine güler yüzlü personeli ile hizmet verir. Temizlik ve hijyen konusunda titiz davranan mekan, aynı zamanda mantı çeşitliği ile ün yapmış, elit mekanlardandır. Mekanda birçok farklı lezzeti bir arada bulmak mümkün. Semt sakinlerine mantı nerede yenir? Diye sorulduğunda, alınacak cevap Bay Mantı & Cafe olacaktır. Mekanın Kuzguncuk Tatlısı, Kuzguncuk Helvası, Rus Marlenka türünden tatlıları müdavimleri tarafından sıklıkla tercih edilir.

Mantı İçin Neden Kuzguncuk
Mantı İçin Neden Kuzguncuk

Mantı Fiyatları Ne Kadar?

Kuzguncuk mantıcısı Bay Mantı & Cafe, müşterilerine özel fiyat avantajları sunar. Mekanın et ürünleri, işletme sahibinin memleketi Erzincan’dan, zeytinyağı İzmir, Dikili’de yer alan kendi zeytinlerinden sağlanır. Mutfağında kullandığı ürünleri doğal ortamlarından tedarik eder. Bu durumu fiyatlarına da yansıtan mekan, her bütçeye uygun lezzetler sunar.

Mantı Nereden Alınır?

Kuzguncuk semtinin ünlü mantıcısı Bay Mantı & Cafe lezzetlerini Türkiye’nin her köşesine ulaştırabilmek için, Bay Mantı’dan sofranıza Anadolu Mantı özel ambalajında poşet servis imkanları da sunar.

Bay Mantı & Cafe aynı zamanda özenle hazırlanan mantı ve diğer lezzetlerini, semt sakinlerine kısa sürede ulaştırır. Sipariş ürünlerinden faydalanan müşteriler de Bay Mantı & Cafe avantajlarından faydalanırlar. Bay Mantı & Cafe sipariş ürünlerinden faydalanmak isteyen müşteriler, mekanın web sayfasını ziyaret ederek, lezzet çeşitliğini inceleyebilir, Whatsapp iletişim hattını kullanarak siparişlerini oluşturabilirler. Bay Mantı & Cafe lezzetleri kendi mutfağında hünerli aşçıları tarafından oluşturulur.

Mantı Nereden Alınır?
Mantı Nereden Alınır?

Kuzguncuk tarihi dokusu arasında kahvaltı keyfi yaşamak isteyenler içinde, Bay Mantı & Cafe tercih edilen mekanlar arasında yer alır. Mekanın en fazla tercih edilen lezzetleri arasında, Kuzguncuk kahvaltı tabağı menüsü yer alır. Ayrıca tercih eden ziyaretçiler menemen + çay, çiğ börek, sahanda yumurta + çay, kavurmalı menemen gibi kahvaltı tercihleri yapabilirler. Kuzguncuk, Arnavut kaldırımlı sokakları, ahşap renkli tarihi evleri ile ün yapmıştır. Kuzguncuk’da mantı yemek, aynı zamanda bu güzellikleri de yakında görmek imkanı sunar.

 

Mantı Nerede Yenir?
Etiketlendi: